journeyzone.dk © 2011

 

"Alt er energi, intet sker før noget bevæger sig"

 

• Journey Energi Terapi

 Livs vejledning og coachingAlt er skabt i din bevidsthed, fobier, angst, ubehag, traumer, konflikter, begrænsninger.

 

Din nutid skabes af din fortid, så længe du er ubevidst. Når du i din bevidsthed opløser tidligere løfter du har givet dig selv, er du nutiden.

• Zone Terapi »

Et af redskaberne til at opnå balance.

• Alternativ Behandling »

Forskellige krops og bevidsthedsterapier.

 

 

Journey - En følelsesmæssig og fysisk rejse ind i dig selv.

 

Det har aldrig været meningen, at vi skulle være offer for omstændighederne. derimod er vi dem der har kontrollen, hvis vi genkalder vores erindring om hvad der oprindeligt hændte, bliver vi mester i vores liv igen.

 

En undertrykt følelse er en vi har skubbet ned i bevidstheden, og den vil altid prøve at komme til udtryk. Ofte sker det uhensigtsmæssigt i dårlig opførsel og dårlige vaner, og når det sker, føler vi os endnu mere begrænsede.

 

Vi har alle noget der begrænser os. Det kan være vrede, frygt, skræk, angst, sorg, stolthed, skyld, skam, afhængighed, fiasko, nederlag, trauma og meget mere.  Det kan også vise sig som sygdom, eller det at vi har det dårligt, som  ofte er en begrænsning vi har pålagt os selv, vi ved blot ikke hvornår eller hvordan vi gav os selv den begrænsning. det kan også være en følelse af at der må være noget mere i livet, der mangler noget. Og hvad kan vi så gøre ved det. Vi kan give slip, vi kan tilgive os selv!

 

 

Journey er en indre rejse,der hjælper dig til at finde årsagen til dine problemer og fuldstændig at slippe dem. Du kommer i kontakt med dine følelser og oplever en grænseløs glæde og frihed, fordi du når ind i din indre kerne. du får frihed til at leve det liv du altid har drømt om.

 

Kærlighed og tilgivelse er hovedingredienserne i denne rejse.

 

Der er en del sundhedspersoner som direkte udtaler, at manglende tilgivelse kan være årsag til cancer og andre alvorlige sygdomme.

 

 

 

 

 

 

 

Alternativ Behandler.

Livs vejleder og Coach

Marie Gregersen

 

 

Marie Gregersen er uddannet Zone Terapeut i 2001. Har ført selvstænding klinik siden 2002
hun har en baggrund som uddannet sygehjælper og social pædagog.


 

Jeg har hjulpet mange menesker, med mine mange
års erfaringer.