journeyzone.dk © 2011

 

Kort Fortalt

 

 

• Journey Energi Terapi»

Alt er skabt i din bevidsthed, fobier, angst, ubehag, traumer, konflikter, begrænsninger, dette er noget der kan arbejdes med.  

 

• Zone Terapi »

En behandlingsform hvor vi stimulere punkter på fødderne med tryk behandling, som sætter gang i kroppens egne mekanismer, igen.

 

• Alternativ Behandling »

Forskellige massage former, Terapier, og meget mere.

 

Oktober 2003 var det store vendepunkt i mit og andres liv. Det var året, hvor vi åbnede dørene i vores klinik, Journey Zone Helse klinik, et sted for behandling, afbalancering og udvikling. Jeg arbejder ud fra en åben og positiv tankegang om krop, sind, bevidsthed og ånd. Jeg lader mig lede af min intuition, som har - og stadig fører mig vidt omkring i alternative behandlings former, videnskaber og filosofi.

En kanalisering i 2003 fra vore forfædre fortalte om en jord med sunde og glade mennesker. Et liv hvor kærlighed og tilgivelse ville være nøgleordene, et liv med fredelig sameksistens mellem forskellige kulturer, med højere temperaturer og stærkere celler i vores kroppe.

Ovenstående er min passion, min drivkraft og vision.

Jeg har i de sidste 10 år beskæftiget mig med, at finde "lige det" der kunne hjælpe dig og denne vision på vej. Jeg har nu fundet dèt, som jeg hele tiden har søgt, det der kan gøre os til frie mennesker.

DET ER REDOX SIGNAL MOLEKYLER.

RSM er grundlaget for jordens tilblivelse og senere livet på jorden, RSM er små bitte molekyler som findes i vores celler, disse RSM er årsagen til at vi indeholder energi, de findes i cellerne nærmere bestemt i mitokondrierne. Mitokondrierne er små fabrikker, hvor der produceres energi, hver celle indeholder flere af disse energicentre.

Problemerne med manglende energi, træthed, symptomer på både det ene og andet, opstår fordi der bliver færre og færre af disse energicentre i mitokondrierne.

Det helt store der er sket er, at vi nu kan fylde disse lagre i cellerne med disse signal molekyler, nærmere bestemt med ASEA, verdens første og eneste REDOX SIGNAL MOLEKYLER. OG DERVED FORNY VORES CELLER!

HUSK PÅ AT VI IKKE ER ÆLDRE END DEN ÆLDSTE CELLEKROPPEN!

 

 

 

 

 

Marie Gregersen har været uddannet Zone Terapeut siden
år 2001.

Hun har hjulpet mange menesker, med sine mange
års erfaringer.