journeyzone.dk © 2011

 

Kort Fortalt

 

 

• Journey Energi Terapi»

Alt er skabt i din bevidsthed, fobier, angst, ubehag, traumer, konflikter, begrænsninger, dette er noget der kan arbejdes med.  

 

• Zone Terapi »

En behandlingsform hvor vi stimulere punkter på fødderne med tryk behandling, som sætter gang i kroppens egne mekanismer, igen.

 

• Alternativ Behandling »

Forskellige massage former, Terapier, og meget mere.

 

 

 

Om mig:

 

Gennem mange år har jeg nydt at arbejde i tæt kontakt med mennesker dels som Sygehjælper og dels som Soc. Pædagog og som Zoneterapeut. Jeg har det godt med at hjælpe folk til at tage hånd om deres velvære og medvirke til en bedre livskvalitet for den enkelte. Det giver energi og glæde, når vi sammen opnår gode resultater.

Oktober 2003 var det store vendepunkt i mit og andres liv. Det var året, hvor vi åbnede dørene i vores klinik, Journey Zone Helse klinik, et sted for behandling, afbalancering og udvikling. Jeg arbejder ud fra en åben og positiv tankegang om krop, sind, bevidsthed og ånd. Jeg lader mig lede af min intuition, som har - og stadig fører mig vidt omkring i alternative behandlings former, videnskaber og filosofi.

En kanalisering i 2003 fra vore forfædre fortalte om en jord med sunde og glade mennesker. Et liv hvor kærlighed og tilgivelse ville være nøgleordene, et liv med fredelig sameksistens mellem forskellige kulturer, med højere temperaturer og stærkere celler i vores kroppe.

Ovenstående er min passion, min drivkraft og vision.

Jeg har i de sidste 10 år beskæftiget mig med, at finde "lige det" der kunne hjælpe dig og denne vision på vej.

Jeg har nu fundet lige dèt, som jeg hele tiden søger, det der kan gøre os til frie mennesker.

Se nærmere under REDOX SIGNAL MOLEKYLER.

 

 

 

 

 

 

Marie Gregersen har været uddannet Zone Terapeut siden
år 2001.

Hun har hjulpet mange menesker, med sine mange
års erfaringer.